logo
Motinär

Motinär

Alla dagar

05 - 23

Bemannat

Måndagar 19:00-19:45

Onsdagar 16:30-17:15

Ungdomsträning

Tisdag 16:45 - 18:00

Torsdag 16:45 - 18:00

Söndag 11:00 - 12:15

Hitta din träningsform!

Träning är en viktig del av en hälsosam livsstil, men det är inte alltid lätt att hitta sin egen stil. Varje person har unika behov och preferenser, och det är viktigt att hitta en träningsform som fungerar bäst för just dig. Här är några tips för dig som vill komma igång!

 1. Utforska olika träningsformer

  Det är viktigt att prova på olika träningsformer för att hitta den som känns rätt för dig. Du kan börja med att prova på maskinerna på gymmet, löpbandet eller de fria vikterna.
 2. Tänk på dina mål

  Vad är det du vill uppnå med din träning? Vill du bli mer atletisk, förlora vikt eller förbättra din hälsa? Dina mål kan hjälpa dig att välja en träningsform som passar bäst för just dig.
 3. Tänk på din livsstil

  Din livsstil kan påverka vilken träningsform som passar bäst för dig. Vill du träna på egen hand eller är du en person som trivs med att träna i grupp? Vill du träna på morgonen eller på kvällen? Tänk på dina vanor och planera din träning runt dem.
 4. Ha tålamod och var öppen

  Det kan ta tid att hitta sin egen träningsform, så det är viktigt att ha tålamod och vara öppen för nya idéer. Prova aldrig att göra något som du inte trivs med, eftersom detta kan leda till frustration och negativ inställning till träningen.

Om du är intresserad av att börja träna hos oss kan du också maila oss på kalmarak.kuren@gmail.com så hjälper vi dig!

Barn & Ungdom